Den Norske Sotozen Buddhistorden

Prosjekter

Bli med om et zenbuddhistisk kloster i Norge

Fondet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Kjære zenbuddhistvenner

2017 regnskapene viser disponible midler pålydende 500 000 kroner. I samråd med vår revisor og jurist har styret i Den norske sotozen buddhistorden og Sotozen stiftelsen opprettet et byggefond. Formålet er å etablere et zenbuddhistisk kloster i Norge jf. ordenens visjon og stiftelsens vedtekter.

Klosteret skal være et åpent og tjenestegjørende tempel samtidig som det er et hjem og en skole for ordenens munker og nonner. Om vi skal bygge helt nytt eller bruksendre en eksisterende eiendom vet vi ikke ennå.

Vi regner med å doble dagens medlemstall i år, og at vil mange er med på en månedlig støtteavtale. Dette vil gi det nødvendige grunnlaget for finansiering og drift av et unikt prosjekt. Du kan selvsagt avslutte en slik avtale når det måtte passe deg.

• Tilskudd fra staten
Registrerer du deg som medlem i Den norske sotozen buddhistorden bidrar du hvert år med ca. 1000,- kroner i tilskudd fra staten.
http://www.sotozen.no/informasjon/bli-medlem/

• Byggefondet
Doner kr. 100,- pr. måned ved for eksempel en autotrekkavtale i din bank.
Stiftelsens BYGGEFOND kontonummer: 3000 32 26766
En stor takk til alle dere som i lang tid har bidratt i en månedlig støtteavtale med samme formål. Dette beløpet er nå overført til byggefondet.

100 kroner

Stort privat bidrag
Dersom vi når vårt mål i 2017 vil en privatperson bidra med ca. 1,5 millioner kroner.
Bidrag fra Japan
Vi har fått donert utstyr til over en million kroner som vi vi gleder oss til å ta i bruk.
Salg av bøker og annet fra vår lille butikk.
http://www.sotozen.no/butikken/om-butikken/

For mer informasjon, ta kontakt med: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tusen takk og alt vel!

 

Bli en Sotozen-venn
Ønsker du å støtte oss med et medlemskap er det helt gratis. Organisasjonen mottar et årlig tilskudd fra staten for hvert registrerte medlem. Så lite skal det til for å bidra med mye. 

 

Telefon Ordenskontoret: 38 62 60 38 • Mobil: 908 58 838 • Postboks 794 - 4666 Kristiansand • Org.nr. 987 918 284